Magazin de usi Arad | Usi import Germania | Usi interior Arad
Usi interior Arad
Usi de interior Arad 0722 421 868
Usi culisante Arad office@coliniart.ro
Descarca catalog Magazin usi arad
PRODUSE
DESPRE NOI
SHOWROOM
PORTOFOLIU
SERVICII
TEHNIC
CONTACT
 

 

 

 

TEHNIC  

Uşile produse de către PRÜM TÜR DESIGN prezintă calităţile necesare şi caracteristicile unor uşi funcţionale, sigure, cu o textură naturală sobră şi rafinată, care nu-şi modifică proprietăţile ȋn timp şi satisfac cerinţele cele mai sofisticate.

Astfel, foaia de uşă este realizată printr-un procedeu de laminare prin compresie la cald. Suprafaţa de acoperire poate fi laminată, furnir natural sau CPL (care se pretează la trafic intens, având un grad ridicat de rezistenţă la frecare respectiv agenţi chimici).

Interiorul uşii este constituit dintr-un conglomerat de PAL ȋn structură celulară, realizându-se astfel o pernă de aer şi implicit o izolare termică şi fonică foarte bună ȋntre spaţiile delimitate de uşă.

Rama uşii reprezintă structura de rezistenţă, este realizată din MDF, 16 cm perimetral, ceea ce asigură o protecţie suplimentară ȋn spaţii ȋn care condiţiile de mediu (temperatură, umiditate) sunt nefavorabile.

Tocul uşii este realizat din conglomerat de lemn placat cu HDF şi e prevăzut cu pervaze reglabile ȋn funcţie de dimensiunile pereţilor. Astfel, ele acoperă dimensiuni de perete de la 8 la 33 cm, iar datorită sistemului de reglare de care dispun se pot adapta la grosimi de perete cu până la 2 cm mai mari decât grosimea pentru care au fost prevăzute. La cerere, putem furniza şi tocuri cu o lăţime mai mare de 33 cm.

 


Balamalele
 sunt prevăzute cu un manşon de protecţie din teflon pentru a ȋmpiedica apariţia ȋn timp a uzurii dar şi pentru obţinerea unei mişcări silenţioase a ansamblului uşă - toc. Sistemul de prindere al balamalelor pe toc este metalic, tocmai pentru a asigura o mai bună siguranţă şi funcţionalitate ȋn timp.

În tabelul de mai jos vă prezentăm dimensiunile (cotele) golurilor necesare pentru montarea uşilor PRÜM:

LĂŢIME UŞĂ 
[cm]
LĂŢIME GOL 
[cm]
ÎNĂLŢIME GOL 
de la pardoseala finită [cm]
61 65 201
73,5 77 201
86 90 201
98,5 103 201

În cazul în care cotele de gol nu corespund uşilor pe care le furnizăm, putem ajusta dimensiunile acestora în funcţie de cotele existente în imobilul D-voastră. Acest lucru se va efectua doar după o măsurătoare pe care tehnicienii firmei noastre o vor efectua şi după o consultare cu D-voastră şi stabilirea detaliilor necesare (sensuri de deschidere, delimitarea îmbinărilor de pardoseală etc.)

 

 

 

 

 
Web design by: AS Design