Magazin de usi Arad | Usi import Germania | Usi interior Arad
Usi interior Arad
Usi de interior Arad 0722 421 868
Usi culisante Arad office@coliniart.ro
Descarca catalog Magazin usi arad
PRODUSE
DESPRE NOI
SHOWROOM
PORTOFOLIU
SERVICII
TEHNIC
CONTACT
 

 

 

 

SERVICII  

Firma Colini Art din Arad, vă oferă servicii complete şi personalizate de consultanţă în alegerea modelelor şi finisajelor pentru uşi. Pentru informaţii şi clarificarea oricăror tipuri de nelămuriri, tehnicienii noştri sunt la dispoziţia D-voastră pe toată perioada colaborării.

Atât serviciile de pre-vânzare (măsurători, stabilirea îmbinărilor de pardoseală şi a poziţiei de montaj, a cotelor de gol necesare, stabilirea sensului de deschidere  pentru fiecare încăpere în parte), ofertarea propriu-zisă (cu alegerea tipului de uşă, a şildului, respectiv a decupajului şi a

decoraţiunii), cât şi serviciile de post vanzare (verificarea golurilor, transport, montaj, service în garanţie şi în post-garanţie) vă sunt asigurate de către firma noastră.

Considerăm necesare două deplasări (măsuri şi verificare) la D-voastră, pentru stabilirea corectă a golurilor şi a şpaleţilor în vederea efectuării unui montaj calitativ conform cu uşile furnizate. Acesta se va efectua în momentul în care toate lucrările de finisaj (parchet, gresie, faianţă, zugrăvit) sunt finalizate. Pentru o bună colaborare este preferabil să fie prezenţi la măsurarea golurilor atât beneficiarul cât şi constructorii care execută golurile.

 

 

 

 

 

 
Web design by: AS Design