Magazin de usi Arad | Usi import Germania | Usi interior Arad
Usi interior Arad
Usi de interior Arad 0722 421 868
Usi culisante Arad office@coliniart.ro
Descarca catalog Magazin usi arad
PRODUSE
DESPRE NOI
SHOWROOM
PORTOFOLIU
SERVICII
TEHNIC
CONTACT
 

 

 

 

DESPRE NOI  

Firma Colini Art din Arad, vă oferă uşi pentru interior produse la standarde ȋnalte de calitate, cu un design ambiental modern, pentru apartamente, ansambluri rezidenţiale şi hoteluri.

Uşile de interior comercializate sunt produse exclusiv de către firma PRÜM TÜR DESIGN din Germania şi se regăsesc ȋn colecţia STANDARD existentă pe stoc ȋntr-un paletar de 7 culori, respectiv colecţiile STIL, ELEGANCE, LIFESTYLE şi ROYAL ce pot fi furnizate la comandă. Se extinde astfel paletarul la 34 de culori, pentru a răspunde prompt cerinţelor D-voastră.

Uşile de interior se livrează ȋmpreună cu toc, pervaze, garnitură de etanşare perimetrală, capace de mascare, balamale, broasca şi cheile aferente. Totodată vă punem la dispoziţie o gamă largă de şilduri (mânere) pentru uşile interioare achiziţionate, totul pentru a oferi o personalitate puternică spaţiului delimitat de uşile Colini Art.

La cerere, executăm o varietate amplă de decupaje acestor uşi de interior STANDARD pline, după cum se poate observa ȋn secţiunea "uşi cu decupaje", dar şi ȋn secţiunea "uşi de sticlă şi mixte", ȋn care ȋn funcţie de decupaj şi de sticlă creşte aportul de lumină din ȋncăperea respectivă.

 

 

 

 
Web design by: AS Design